Vama concerteaza pe 29 noiembrie la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 29 noiembrie '12

Jack Daniel`s Studio No. 7 si Sprint Media prezinta  joi, 29 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, la un nou eveniment “Bestmusic cu Vama”.

Seria de (15) concerte de anul acesta “Bestmusic cu” continua, dupa showurile sold out cu Voltaj de acum 2 saptamani, Directia 5 de joia trecuta si cu Smiley de joia aceasta, cu un nou eveniment pe masura.

Tudor Chirila, impreuna cu trupa Vama, vor aduce pe scena Hard Rock Café povestile de viata cu care Vama ne-a incantat ani la rand, si garanteaza un show de exceptie. Desi concertul nu a fost inca anuntat oficial, mai mult de jumatate din bilete s-au vandut deja pe www.iabilet.ro.

Vino sa asculti noul lor single “Sa dansam ”, dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor. Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.

Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café  pana in ziua concertului .

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Café: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP;

Accesul este strict interzis minorilor!

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Partenerii evenimentului sunt: Magic FM, Kanal D, Bestmusic.ro, eva.ro, Ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Urban.ro si Gala Records.

Pe platforma de muzica Jack Daniel’s Studio No. 7 au concertat de-a lungul timpului numeroase trupe romanesti si straine. Chiar si in prezent  Jack Daniel’s continua sa joace un rol important in ceea ce priveste cultura muzicala. Nu este deloc surprinzator sa gasesti o sticla Jack Daniel’s langa instrumente in aproape toate fotografiile trupelor rock. Muzica s-a schimbat de multe ori din vremea lui Jack si pana acum, dar un singur lucru va ramane mereu acelasi ... spiritul lui Mr. Jack.

Despre Jack Daniel`s

Inregistrat oficial de guvernul U.S. in 1866, Distileria Jack Daniel, proprietatea lui Lem Motlow, este cea mai veche distilerie inregistrata in Statele Unite i se gaseste i in Registrul National al Locurilor Istorice. Cu sediul in Lynchburg, Tennessee, Distileria Jack Daniel's este locul unde se produce bine-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey i Jack Daniel’s Country Cocktails.

Your friends at Jack Daniel’s remind you to drink responsibly.