Vama - concert la True Club pe 1 martie

True Club, București
Strada Covaci nr.19
vineri, 1 martie '13

Sprint Media si Bestmusic.ro te invita la un concert alaturi de trupa VAMA, Live, in sufrageria din True Club, probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Centrul Vechi.

Vineri, 1 martie, in prima zi a primavarii, VAMA si al sau frontman nepereche, Tudor Chirila, va invita in True Club la un concert unde veti putea asculta piesele care i-au facut celebri de-a lungul anilor. Da, veti putea asculta in sufragerie si piese de la Vama Veche ! Probabil vom avea parte si de fete in boxeri si tricouri albe, nu doar pe scena J Vino in sufragerie cu prietenii si vei afla.

Biletele pentru concertul VAMA costa 60 de lei si pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, la Bordello Pub in format fizic sau in ziua concertului la intrare.

Pe www.iabilet.ro, bilete in format electronic se pot comanda online, platesti cu cardul sau cu Paypal iar biletele iti vin pe e-mail. Le poti printa sau poti veni direct cu smartphone-ul la intrare.

Dupa ce ti-ai cumparat bilet, nu uita sa suni la 0727 488 087 pentru a afla conditiile pentru rezervarea meselor si a-ti rezerva un loc la masa. Atentie: locuri limitate!

VAMA la True Club este un eveniment sustinut de KISS FM

Parteneri media: Bestmusic.ro, eva.ro, ele.ro, studentie.ro, ziare.com, 220.ro, Cinemagia.ro, Iconcert.ro, Urban.ro, tilllate.com, trilulilu.ro, Zonga.

Cu sprijinul: Budoir Balroom, Bordello si Mondy's

Oferim 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.