Urma - Spring 14 / Expirat Halele Carol / 29.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 29 martie '17
După 14 ani de la nașterea formației la Cluj, URMA urcă pe scena Expirat Halele Carol, în cadrul unui concert din seria aniversară „SPRING 14”, cu aceeași vână ca în primul an și cu piese noi de pe viitorul material discografic, intitulat „inima!ism”. Mai multe detalii

Apreciați și recunoscuți pentru calitatea producțiilor discografice și a complexității show-urilor lor, prietenii de la URMA vin pe 29 martie la Expirat cu un repertoriu care include piese noi, de pe viitorul album, piesele care ne-au cucerit („Buy Me With A Coffee”), sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul călătoriei lor muzicale descrise de cel de-al 4-lea album al trupei „Lost End Found” („Terminus”, „All Wrong”, „Cine Iubeste și Lasă”).

Arsenalul acustic folosit de URMA în cadrul celor 4 albume lansate până în prezent include și instrumente de suflat, flaut, saxofon sau trompetă, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice, conturând un trademark muzical al trupei. Se regăsesc sonorități diverse semnate de instrumente tradiționale din diferite culturi, cum ar fi cavalul, saz-ul, oud-ul, timbalele, djembe sau darbouka.

Mai multe despre URMA:

Facebook: https://www.facebook.com/urmabook/

Site: http://www.urma.ro/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.