Un American in Paris

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
miercuri, 16 mai '18, ora 20:00
La Happy Cinema București vezi un muzical fermecător. Acest muzical de pe Broadway, distins cu un premiu Tony® și inspirat de filmul MGM omonim, câștigător de Oscar în 1952, povestește aventura pasională a descoperirii dragostei în “Orașul Luminii”, pe un fundal sonor compus din muzica și versurile superbe ale lui George și Ira Gershwin (inclusiv hiturile clasice ‘S Wonderful și I Got Rhythm). Mai multe detalii

Piesa ne suprinde cu o scenografie uimitoare și o coregrafie cu adevărat impresionantă.
Trailer: https://youtu.be/eguJa9vMjm8
Jerry Mulligan este un soldat american care se străduiește să aiba success ca pictor într-un oraș plin de speranță și oportunități. După o întâlnire întâmplătoare cu o frumoasă și tânără dansatoare pe nume Lise, străzile din Paris devin fundalul unei romanțe senzuale și moderne în care arta, prietenia și dragostea se împletesc, lăsând în urmă traumele războiului …

Cu un record de 28 de recenzii de cinci stele de la critici, “Un american în Paris” vine de la West End din Londra la un cinematograf din apropierea ta!

Spectacolul va fi difuzat cu subtitrare în limba română.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.