UEFAntasticii Stelisti si Spartanii de la Dinamo se infrunta in cel mai asteptat meci demonstrativ al anului

Sala Sporturilor Romeo Iamandi, Buzau
Aleea Sporturilor
joi, 7 decembrie, ora 18:00
Formatiile “Old Boys” Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti vor evolua, pentru prima data in orasul Buzau, intr-un meci demonstrativ ce se va desfasura incepand cu ora 18.00, joi, 7 decembrie 2017, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”. Mai multe detalii

Meciul se anunta a fi cu atat mai captivant cu cat la acesta vor participa, pentru ambele echipe, jucatori care au ramas in inimile fanilor si suporterilor prin rezultatele exceptionale aduse echipelor pentru care au evoluat.
Primele nume confimate pentru echipa Steaua Old Boys sunt: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv si Valentin Badea. In perioada in care au performat la Steaua Bucuresti, aportul acestor jucatori a fost urias, echipa reusind sa se califice in semifinalele Cupei Uefa din sezonul 2005-2006. Pentru aceasta performanta presa i-a numit “UEFAntasticii”.

Pentru Dinamo Old Boys sunt confirmati, momentan, Catalin Munteanu, Andrei Margaritescu, Marius Niculae si Florin Bratu, patru dintre jucatorii care, in sezonul 2006-2007, au reusit sa castige ultimul titlu de campioni ai Romaniei pentru Dinamo.
In cel mai scurt timp vor fi confirmate si anuntate si celelalte nume de jucatori participanti.

Pentru accesul la eveniment organizatorii pun in vanzare doua categorii de bilete:
Bilete cu acces general, la pretul de 30 lei
bilete VIP, la pretul de 100 lei, care includ: locuri cu vizibilitate premium, cina impreuna cu jucatorii ambelor echipe (dupa eveniment) precum si posibilitate de a primi autografe si de a se fotografia cu acestia. Biletele VIP sunt in numar limitat!

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, si in reteaua de magazine Iabilet.ro din Bucuresti: magazinele Flanco si Muzica, standul de bilete de la metrou Unirii 1, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), magazinele Uman, Senia si IQ BOX, agentiile Perfect Tour, Hard Rock Café, Beraria H, Café Deko, Club Quantic, Club Vintage si automatele self-serving ZebraPay, precum si din Buzau: magazinul Flanco din incinta Kaufland, centrul comercial Galleria, agentia Perfect Tour(Bd. Nicolae Balcescu) si punctele de plata Zebra Pay din Socar Peco Buzau si Kaufland Buzau.