Toni Dumitrescu: Atelier de teatru de umbre pentru copii

luni, 8 iunie '20, ora 16:00
Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Tony Dumitrescu dă startul distracției chiar la voi acasă. Copii și părinți puși pe distracție vor învăța să pună în scenă un adevărat teatru de umbre, construit în familie și vor da viață poveștilor și personajelor folosind o pânză, o sursă de lumină, o serie de siluete care pot fi construite din materiale diferite. Nu uita să-ți pregătești: carton sau o ramă de tablou, hârtie de calc/ hârtie de copt/ pânză albă, bețe de înghețată/ bețe de frigărui/paie, creioane; coli de hârtie/carton; foarfece; bandă adezivă și o lanternă.

Actorul Tony Dumitrescu a terminat cursurile Facultății de Actorie în anul 2002. Întâlnirea din 2005 cu actorul Dan Puric i-a adus foarte multe reușite pe plan profesional, jucând în multe spectacole de pantomimă și dans pe scena Teatrului Național din București, spectacolele fiind primite de public cu un entuziasm fabulos. În prezent își dedică fiecare zi din viață copiilor, aducând zâmbete și bucurii la petreceri și spectacole pentru copii. Pentru a ajunge la copiii din lumea întreagă a creat și o televiziune online pentru cei mici, un canal de YouTube care se numeste “Dilu Dila TV”, un loc al inocenței unde bucuria de a fi copil, de a te juca și de a-ți imagina lucruri fermecate este la ea acasă.

Mai multe detalii