The Jazzy Jo Experience | Acoustic in the Garden

Gradina Urbana, București
Strada Batiștei nr. 14
duminică, 27 septembrie, ora 19:00
The Jazzy Jo Experience” reunește experiențele artistice ale Ioanei Sihota într-un show definit de versatilitatea și libertatea Jazz-ului. Mai multe detalii

De la standardele clasice de Jazz (Ex: Fly Me To the Moon, Dream a little Dream) până la prospețimea funk-ului (Ex: Virtual Insanity) și nu în ultimul rând a creațiilor proprii Jazzy Jo, showul se caracterizează prin diversitatea și flexibilitatea stilurilor, reintrepretate și reorchestrate.
De aceea, prin Caue De Marinis (Chitara Bas), Rareș Neagoe (Percuție, Tobe), Gabi Neagu (Chitara, Vocals) și Ioana Sihota (Vocals, Percuție), showul se traduce printr-o experiență unicată, de fiecare dată emoțiile trăite și forma lui fiind diferite. Concertele se bazeaza pe doua concepte:
Pentru Public, cu Publicul, prin public
ARS GRATIA ARTIS - Arta de dragul Artei
Vă așteptăm în Grădina Urbană, într-o frumoasă zi de duminică să ne încheiem săptămâna ascultând muzică bună alături de un pahar de vin Sarica NIculițel!

Eveniment susținut de Via Viticolă - Sarica Niculițel

Duminică | 27 Septembrie | Greet: 07:00 P.M.
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului Intercontinental)
Bilet: 35 Lei
Rezervări: 0762733224

* Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se va inchide la ora 00:00, conform noilor reglementări!

Informatii

- Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

- Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

- Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

- Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

- Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

- Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.