Teatrul Strada: Magique

Bebe Rostogol, Brașov
Strada Lunga nr. 130
sâmbătă, 9 martie, ora 12:00
Spectacolul cu un singur cuvant rostit! Mai multe detalii

''Magique'' este povestea fantastică a unui omuleț alb, născut dintr-un măr, omuleț care trece prin mai multe spații ale cunoașterii (terestru, marin, astral). Aceste spații au menirea de a-l face pe omuleț să evolueze și să ajungă Om.

Spectacolul este o noutate în Brașov și prin faptul că se bazează foarte mult pe efecte de scena si blacklight. De altfel, el este alcătuit numai din onomatopee, fără text, pentru ca la final, omulețul să rostească un singur cuvânt. Care va fi acesta îl veți afla sâmbătă.

Din distribuție fac parte Silvian Duică și Daniel Roșca.

Scenografia/ Construcție păpuși/Pictura sunt semnate de Daniel Roșca și Diana Popescu, iar scenariul/ ilustrația muzicală/ regia artistică aparțin lui Silvian Duică cu Daniel Rosca si Silvian Duica.

Atentie!! acest spectacol nu se joaca la sediu, ci la Bebe Rostogol str. Lunga Strada Lungă 143, Brașov 500051

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.