Teatrul Strada: Aventurile lui Oac Oac

Teatrul Strada, Brasov
Soseaua Cristianului 1- 3 ( incinta Muzeului Pedagogic Brasov)
sâmbătă, 9 februarie, ora 11:00
Aventurile Lui Oac Oac” este o poveste muzicală haioasă despre un mic brotăcel ce se visa a fi un baiețel frumos, năzdrăvan și ....curajos. Mai multe detalii

Toată familia se poate bucura de acest amuzant spectacol cu păpuși, cu un text original semnat Silvian Duica (ce este și regizorul piesei). Muzica: Trio Grigoriu, Silvian Duica și Georgia Gulea. De scenografie și construcția păpușilor s-a ocupat Tomos Tunde.

Pe scenă, alături de păpuși se vor afla Iulian Ene și Silvian Duica.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.