Teatrul Rosu: "Unde dai si unde crapa"

Club The Hub, București
Strada Baratiei 31, Bucuresti
duminică, 22 iulie '18, ora 17:00
"Unde dai şi unde crapă" - distribuție: Andrei Seușan, Daniel Hara, Eduard Cîrlan. Mai multe detalii

Ţi-ai bănuit nevasta de înşelăciune? Ţi-ai bănuit prietenii de mincinoşi?
Ai avut zile şi nopti întregi de beţie? Ai greşit adresa din cauza semnelor puse aiurea de primărie?
Eşti sărac şi te simţi bine? Înseamnă că eşti român!!!
Hai la o comedie tipic românească la care o să râzi până îţi plesneşte burta! Dacă nu pleci satisfăcut, primeşti banii inapoi! "Unde dai şi unde crapă" - singurul spectacol de teatru din România care garantează râsul.
Preţ bilet: 25 lei. Accesul se realizează începând cu ora 15:30, iar rezervările se revendică până la 16.45. Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.