Teatrul Rosu: „La ginecolog”

BackYard Garden&Pub, București
str. Popa Nan, nr. 5
miercuri, 16 septembrie '15, ora 20:00
După „Feisbuc”, vă invităm „La Ginecolog”! O nouă comedie născută tot din umorul iremediabil al vieții cotidiene. Dacă ai peste 16 ani, a venit momentul să-ți faci o programare la ginecolog! Dacă ești bărbat, poți doar să privești! Mai multe detalii
 
Să nu vă fie teamă! N-o să simțiți nimic, poate doar ușoare dureri abdominale din cauza râsului. Plus de asta, domnul doctor are mâna ușoară. Așteptăm să vă programați!
 
Durata: 1h
Preț bilet: 25 lei.
 
Accesul în BackYard se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.
 
Echipa Teatrul Rosu
0723 196 376
www.teatrul-rosu.com

Teatrul Rosu este in cautare de Parteneri, care sa impartaseasca aceleasi pasiuni, obiective, dorinte si viziuni despre colaborari. Daca sunteti interesat/a, asteptam un semn din partea dumneavoastra.
 
Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Cine vine?