Teatrul Coquette:"Păzitoarea de gâște și Falsa Prințesă"

Teatrul Coquette, București
Calea Calarasi 94
duminică, 13 ianuarie, ora 11:00
Spectacolul realizat după frumosul basm al Fraților Grimm aduce cu siguranță zâmbetul pe fețele micuților spectatori. Mai multe detalii

Un prinț care trebuie să dea dovadă de trei virtuți - bunătate, modestie și loialitate, pentru a dezlega misterul unei frumoase fete care apare doar în nopțile cu lună și al unei prințese din palat, despre care inima îi spune că nu este cine pare a fi.

Doica este capul rautatilor, care incearca sa puna piedici printului, pentru a grabi nunta cu fata mofturoasa, alintata si prostcrescuta din palat, propria ei fiica.
O poveste în care binele învinge, în tradiția basmelor clasice, pe gustul celor mici.
Distribuție: Ruxandra Bălașu, Claudia Dragan, Ovidiu Ușvat și Cristian Dionise 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.