ȚĂRĂNCUȚA CEA ISTEAȚĂ

duminică, 22 aprilie '18, ora 11:00
Timp de o oră vom descoperi povestea unei fete simple de la țară care datorită istețimii ei va ajunge împărăteasă. Acțiunea se petrece în curtea și în casa unui țăran, dar și la curtea unui împărat ce își caută de ani de zile aleasa. Problema acestuia este că nu își dorește o soție doar frumoasă ci mai degrabă ,,deșteaptă’’, ca să aibă ,,cu cine vorbi’’. Mai multe detalii

Spectacolul are un ritm alert, cei doi actori interpretând mai multe personaje. Povestea este presărată cu momente pline de sensibilitate dar și de momente de umor, care sigur vor face deliciul micilor spectatori. Scenografia, costumele și muzica sunt de inspirație folclorică românească pentru că am plasat acțiunea piesei în țara noastră.

Distribuția: Claudia Negroiu și Dan Apăvăloaie
Regia și dramatizarea: Claudia Negroiu
Scenografia și costumele: Aurel Pătrașcu
Asistent scenografie: Dumitru Popescu

Prețbilete:

10 lei
5 lei / copii

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.