Tabăra Viață și Culoare

Bloaja, Maramures, Izvoarele (Maramureș)
Bloaja,
luni, 29 iulie - sâmbătă, 3 august
Tabăra “Viață și Culoare” este o inițiativă non-denominațională care își propune, într-un spirit al unității și al dragostei, să aducă împreună tineri și familii tinere din toate contextele sociale care doresc să iasă din cotidian, să petreaca timp cu Dumnezeu și cu ei înșiși, să cunoască și o altă perspectivă asupra vieții într-un cadru natural, lejer și primitor. Mai multe detalii
An de an, timp de o săptămână, cu ajutorul unei echipe tinere de voluntari, ne bucurăm să oferim generației tinere din România ocazia de a cunoaște cu adevărat frumusețea și dragostea lui Dumnezeu, într-un loc liniștit, departe de aglomerația și frenezia orașului.

Participanții au prilejul de a asista la seminarii tematice relevante, mesaje motivaționale, concerte în aer liber și alte activități benefice.   

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.