Stema / Next Ex / Expirat / 06.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
marți, 6 martie '18, ora 21:00
Rock, electro, psihedelic, trip-hop - Stema. Live la Expirat pe 6 martie. Mai multe detalii

Trupa Stema este o apariție nouă în peisajul muzical românesc, care ia naștere la sfârșitul anului 2010, când Silviu Sanda se decide să reasculte niște compoziții mai vechi. Genul muzical abordat de trupă este indie-alternative, cu influențe psihedelice și electro.

În mai 2016, lansează „Vicii, Talente și Patimi”, un album dens, care te poartă prin toate stările posibile, un continuu joc du-te vino pe alocuri psihedelic, de la dragoste la protest, de la autoironie până la social-filosofic dostoievskian.

Au cântat la festivaluri din România precum Electric Castle, Shine Festival, Rock in Park, Street Delivery, Manifest.

Stema înseamnă:

Silviu Sanda - voce, chitară
Dan Stoica - chitară, claviaturi, lap steel, voce
Tudor Rotăruş - bass
Vlad Toma - tobe

Site: http://www.trupastema.ro
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-DyL7MtOSiQpqOQALPxlBg

NEXT EX este o trupă din București, cu influențe electro pop alternativ, care a debutat ca un proiect de studio în vara anului 2016 cu single-ul „Hey Girl”.
Piesa a avut un feedback foarte bun din partea ascultătorilor în urma difuzărilor pe numeroase posturi de radio, în special pe Radio Guerrilla unde au și fost invitați pentru prima lor sesiune live.
Primăvara lui 2017 găsește trupa în studio pentru finalizarea înregistrărilor albumului de debut. Pe 21 martie trupa a lansat noul single/videoclip ce anunța apariția albumului „Superhero”. La numai câteva zile distanță, NEXT EX au deschis concertul celebrei trupe new-yorkeze Phantogram, apoi au fost invitați în emisiunile Apropo TV, Starea Nației și la Balcony TV.

În vara lui 2017 NEXT EX au cântat la o serie de festivaluri: Natura Fest, Unfinished Festival, Street Delivery și Shine Festival în București, Murmur Festival la Făgăraș, Rockanotherworld la Iași, iar peste hotare la Sziget Festival (după ce au câștigat preselecția concursului Sziget Talent), United Island de la Praga. Primul lor album „Mistakes” a fost lansat în luna noiembrie.

NEXT EX înseamnă: Andrea - voce, Robert - clape și chitară, Sergiu - baterie și percuție

Facebook: https://www.facebook.com/nextexofficialHey Girl: https://www.youtube.com/watch?v=g82M9niFwTk
Close: https://www.youtube.com/watch?v=KxvCjIRctiUSuperhero: https://www.youtube.com/watch?v=jpPgPjP7eLk

RSVP: https://www.facebook.com/events/254409061760592/ 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.