Stand Up Comedy de vară cu Gabriel Gherghe @Bacau

Overlord Pub, Bacău
Strada Vasile Alecsandri 7, Bacău
vineri, 28 iunie, ora 21:30
Cu peste 9 milioane de vizualizari pe youtube si sute de showuri live Gabriel Gherghe este unul dintre cei mai indragiti comedianti din tara. Mai multe detalii

Unde? Pe terasa la Overlord PUB
Cand? Vineri 28 iunie Ora 21:30
Cum? Bilete la pret redus se gasesc la pub si costa 25 lei
Info si rezervari: 0740.956.472 sau 0731.093.578

Vezi ce ii poate mintea si hai la show!


Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.