Stand Up Comedy cu Vio, Toma si Sorin Parcalab

Cult Music Club, Craiova
Str. Fratii Buzesti Nr 23
luni, 12 februarie, ora 20:00
Poate-i stii de la ‘Show de Seara’ de pe Comedy Central sau de la ‘Razi ca Prostu’, poate de la podcastul ‘Intre Show-uri’ sau de la podcastul ‘Ceva Marunt’ sau poate doar ii confunzi cu cineva. Oricum ar fi Vio, Sorin Parcalab si Toma baga Stand-up Comedy in Cult Music Club de la ora 20.00 Mai multe detalii

Vino cu 5 PRIETENI si o sa fiti 6 la masa!!! 
Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului și în rețeaua iabilet.ro. Pret bilet 30 lei. Numarul de locuri este limitat.
Detalii si rezervari la numărul de telefon 0771 662 009

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cine vine?