STAND-up COMEDY cu COSTEL si Raul Gheba - show 2

Centrul Cultural Reduta, Brasov
Str. Apollonia Hirscher, nr. 8
luni, 21 ianuarie, ora 21:30
Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Mai multe detalii
Cu alte cuvinte, îl puteți urmări atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99 cât și în piese de teatru și filme precum “Amintiri din epoca de aur”, “4 luni, 3 săptămâni și 2 două zile” sau “WebSiteStory”, la Pro TV în seria “Ai Noștri” si ”Triplu sec”
 
Face improvizație, teatru, film, clipuri, a făcut parte din echipa SRC (Servciul Roman de Comedie), este vocea lui Kermit și a agentului special OSO, dar pasiunea lui rămâne stand up comedy.  Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați decât după ce ați auzit că spune asta pe scenă. Face stand up comedy de 15 ani alături de colegii săi Teo si VioAcum lucreaza la un show nou...
Va asteptam!
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.