STAND UP COMEDY

Happy Cinema, Sala 6, Bucuresti
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
vineri, 17 februarie, ora 20:30
STAND UP COMEDY – Comedia Salvează România Băieții de la Românii au talent și cei de la iUmor iti aduc buna dispoziție. E stand up comedy și e de calitate! Nu rata Vinerea Comediei la Happy Cinema. Stand up Academy ți-a pregătit 3 comedianți, unu’ și-unu’, așa ca fă-ți o rezervare. MARIUS (Gheorghiu) Mai multe detalii


“Nebunul” care a protestat gol pe scena Românii au Talent. Este comediantul care a scris istorie (la Pro TV) prin curajul pe care l-a avut să protesteze dezbrăcat în fața a 4 milioane de oameni. Fost redactor la Academia Cațavencu, arogant și sincer, cu o carieră extraordinară în 14 ani de comedie și peste 2000 de showuri live, pe scenă, MARIUS e interactiv, energic și viu. Căci atitudinea lui latină combină cu multă măiestrie improvizația, suculența replicilor cât și atitudinea non vulgară.
CRISTI (Popesco)
– “Asta ar fi una dintre glume!”
Câștigător StandUp Fest 2016, Brasov, CRISTI e comediantul care transmis clipul viral, “Asta ar fi una dintre glume” filmat la Etno Tv, care a fost preluat în diverse emisiuni de televiziune (iUmor) dar si in cele mai importante emisiuni din mediul online (Nimic Nou sau Doza de Haş), cumulând sute de mii de vizualizări. Cristi e caracterizat în principal de one-linere (glume scurte) livrate pe un ton foarte serios, ceea ce amplifică efectul umoristic.
FULVIO (Balboni)
Italianul energic pe care l-ați văzut la iUmor (Antena 1) și care a câştigat acum ceva vreme marele premiu în producţia tv “Banc – show” de la Prima Tv, este comediant în serialul “Trăsniţii” şi, după cum ţin să sublinieze organizatorii, “ne face să zâmbim de fiecare dată când începe să vorbească, ajutat de accentul lui italian, care, de multe ori devine «accentuat»”. FULVIO merită ascultat pe scenă, pentru că știe cum să îți ofere o seară speciale comedie!
Atenție, locuri limitate! Limbaj explicit! +18

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara