Stagiunea SalutCULTURA! - CineMusica

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
miercuri, 20 februarie, ora 19:00
Stagiunea SalutCULTURA! continuă în luna februarie, luna dragostei, cu “CineMusica”. Mai multe detalii

SalutCULTURA! - CineMusica

Călătoria în lumea fascinantă a muzicii continuă Miercuri, 20 februarie 2019, cu o seară de muzică de film. Concertul va avea loc la CinemaPRO, începând cu ora 19.00.

Cu această ocazie, atmosfera muzicii de film te va încânta cu melodii celebre din coloane sonore de filme de dragoste și fantezie. Orchestra Simfonică București și dirijorul Andrei Tudor vă oferă șansa să asculați doi interpreți români de succes: Linda Teodosiu - voce și Flavius Teodosiu - saxofon.

Așa cum v-a obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă și la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Despre Orchestra Simfonică București

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.

Flavius și Linda Teodosiu

Flavius si Linda Teodosiu sunt doi artisti români care au cucerit lumea cu talentul lor.

Flavius cântă jazz de la varsta de 25 de ani si este unul dintre cei mai apreciati saxofonisti, cunoscut in strainatate drept „saxophon man”. In 1987 a plecat in Germania, iar talentul sau l-a propulsat pe marile scene ale lumii, alaturi de artisti consacrati, precum Chris de Burgh, Jennifer Rush sau Gloria Gaynor.

Fiica sa, Linda, a mostenit talentul tatălu său și cântă alături de el de la 12 ani. Momentul care a propulsat-o în activitatea ei a fost premiul doi oferit în cadrul producției “Germania cauta un superstar”, format tv concurs de talente, echivalentul german al concursului „Megastar”. In a treia runda, interpretarea exceptională a piesei “Hero” - Mariah Carey i-a adus Lindei felicitări chiar de la celebra artistă. A colaborat cu nume mari de pe scena muzicală internaţională, cum ar fi Gloria Gaynor, Beyonce și Michael Bolton. 

Linda Teodosiu a câștigat o multitudine de premii, participând la o serie de competitii muzicale și este semifinalistă a concursului „The winner is”, eveniment produs de televiziunea Sat 1 din Germania, care a oferit cel mai mare premiu din istoria media: un milion de euro. Desi nu a luat marele premiu, Lindei i-a revenit un câștig în valoare de 150 de mii de euro. 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.