Spectacol de teatru muzical educativ pentru copii: Trupa PAM PAM

Scoala de Arte, sector 3, București
Strada Gheorghe Petrașcu 49
duminică, 14 aprilie, ora 10:30
PAM PAM - Trupa de teatru muzical pentru copii vă invită Duminică, 14 Aprilie orele 10.30-12.30, la Școala Gimnazială de Arte Nr. 5, la un eveniment dedicat activităților în familie: HAPPY FAMILY& KIDS play, fun, learn! Mai multe detalii

Programul evenimentului:

-10.30-11.30 – Jocuri și concursuri, workshop tematic - igiena orală la copii și socializare pentru părinți

-11.30-12.30 – Spectacol de teatru PAM PAM “La școală este ca-n povești”

Biletele se pot achiziționa online pe www.iabilet.ro.

Două ore de activități recreative, distractive și educative pentru copii, în care împletim jocul cu partea artistică - teatrul muzical educativ. O dimineață petrecută în familie, în care cei mici învață despre bucuria de a-și face noi prieteni, iar părinții se relaxează într-o atmosferă placută.

Pia, Vio și Kito vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cele trei personaje ii vor demonstra ca a invata este usor si frumos, daca o faci prin joc si poveste, totul devine plăcut şi palpitant. Alături de micii spectatori, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop, cei trei prieteni îl vor învăța pe Împăratliterele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Pretul biletelor este:

-        Categoria I: 25 Ron/pers

-        Categoria II: 35 Ron/pers

Mai multe informații despre spectacole și trupa PAM PAM, găsiți pe site: http://www.pam-pam.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri: Aquatique, Asevi, Pons.ro, RoStar, Christian Tour, Sano Vita, Salina by ABC, Acvatic Bebe Club, Learn With Music, Hub4Kids

Parteneri media: radardemedia.ro, Qbebe, eva.ro, OK!Magazine Romania, Click pentru femei, Revista Copii și Părinți, acasa.ro, kidsout.ro, Aminatomescu.ro, Pisica pe sârmă, Familie împlinită, Meseria de părinte.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.