Speak Floyd, tributul Pink Floyd romanesc concerteaza pe 22 noiembrie

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 22 noiembrie '13
Vineri, 22 noiembrie, METALHEAD si Sprint Media te invita la Hard Rock Cafe de la ora 22:00 la un show extraordinar de sunet si lumini cu SPEAK FLOYD, trupa romaneasca tribut Pink Floyd!
 
Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei: David Bryan, Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Razvan ”Vava” Rotis, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd.
 
Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania.
 
Prestatiile de exceptie pe care le realizeaza membrii formatiei Speak Floyd cand apar pe scena, atentia si seriozitatea cu care abordeaza fiecare piesa, precum si proiectele de viitor la care lucreaza membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care speram sa se poata bucura cat mai multi iubitori de muzica buna din Romania si de ce nu, si din alte tari.
 
Biletele pentru concertul SPEAK FLOYD din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
 
Acestea costa 30 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei
Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de de locuri.
 
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri). 
 
Un eveniment prezentat si organizat de METALHEAD si Sprint Media
 
Parteneri media: Magic FM, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, eva.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Iconcert, Urban.ro, InfoMusic, inOras.ro si Port.ro.