Snow Fest Promo Party | Argatu’,Fratii Grime, Cred ca sunt extraterestru, Fantome

TBA, TBA
vineri, 13 noiembrie '15
Snow Fest aduce iarna mai aproape! Petrecem în Colectiv împreună cu o parte din artiștii pe care îi vom avea alături ca invitați la ediția a 6-a a Snow Fest, care va avea loc între 19 și 26 Martie în Les Deux Alpes - Franța. Mai multe detalii

Pe 13 noiembrie închidem seria celor trei promo-party-uri din Colectiv, împreună cu Argatu, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru și Fantome. Asta ca să confirmăm că spre deosebire de 2014 și 2015, când i-am avut alături numai pe Subcarpați, ediția anului 2016 include marea familie Culese din Cartier! Vă așteptăm în număr mare să aplaudăm evoluția Snow Fest, momentan fără fulgi de nea, în Colectiv, pe 13 noiembrie!

Argatu'
https://www.facebook.com/Argatu.Falticeni

Fratii Grime
https://www.facebook.com/FratiiGrime

Cred ca sunt extraterestru
https://www.facebook.com/Cred.Ca.Sunt.Extraterestru

Fantome
https://www.facebook.com/fantomeofficial

În plus, dacă vii la concert, poți participa la concurs și câștiga o excursie la Snow Fest cu toate distracțiile incluse- cazare pentru 7 nopți, skipass pentru 6 zile, transport/transfer cu autocarul, taxa de stațiune, acces la toate activitățile din cadrul evenimentului. Înscrierea la concurs se va face online, pe baza codului unic primit la intrare, iar tragerea la sorți va avea loc la 10 zile după eveniment.

Daca porți pe 13 noiembrie un articol vestimentar din echipamentul de ski, Colectiv face cinste cu un drink!


Bilete: 20 lei presale până pe 12 noiembrie, online pe site-urile partenere
30 lei at the door

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Daca esti inscris pentru evenimentul din Martie beneficiezi de intrare gratis (Vei putea sa te inscrii pe guest list incepand cu 5 Noiembrie).

Snow Fest inseamna experiente noi traite la altitudine in Alpii Francezi! Pe langa 6 zile de ski vei avea parte de 12 concerte live, petreceri la 2600 m, 18 Djs romani, invitati speciali si multa distractie.
http://www.snow-fest.ro/