Serată Machedonească: Steaua di Vreari // 5 aprilie

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 5 aprilie, ora 22:45
Vineri - 5 aprilie - te invităm la Berăria H pentru o Serată Machedonească de neuitat alături de formația Steaua di Vreari. Mai multe detalii

Steaua di Vreari  este una din cele mai îndrăgite și cunoscute formații de muzic armânească cu o activitate de peste 25 de ani și 19 albume la activ. A avut numeroase colborări  de-a lungul timpului printre care și artiști remarcabili ai genului - Gică Coadă - şi cunoscuta cântăreaţă Elena Gheorghe.

Acces: ora 20:00 // Show: ora 22:45

Bilete:
30 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
20 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
15 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Harta categoriilor AICI! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.