Sarbatoarea Primaverii

Gradina Floreasca , București
Bulevardul Mircea Eliade 16
miercuri, 1 mai, ora 12:00
După evenimentul sold out de anul trecut, Sărbătoarea Primăverii revine cu a doua ediție, pe 1 Mai la Grădina Floreasca. Mai multe detalii

The Fresh te invită la cel mai mare picnic al primăverii, într-un spațiu care găzduiește pentru prima dată un astfel de eveniment. Fie că îți pui pătură pe pajiște sau lângă piscină, important este să celebrăm primăvara în cel mai plăcut mod, într-un spațiu natural și plin de viață, chiar în mijlocul orașului.

 

Am invitat artiști talentați care își instalează instrumentele în grădină începând cu ora 12:00 și alături de care ne vom distra până după miezul nopții.

 

Bucătarii talentați de la Burgerz and Other Notable Dishes pregătesc un meniu special, iar grădina va fi plină de van-uri cu deserturi delicioase, gelato și prăjituri raw vegane.

 

Grădina Floreasca ne găzduiește pe parcusul întregii zile și ne așteaptă cu zone de chill, zone amenajate pentru jocuri, cocktail bar, lemonade bar, prosecco bar și multe altele.

 

Vă ținem la curent cu toate activările și surprizele pe care le-am pregătit! Join the event și nu uita să îți aduci pătura de picnic!

 


Line Up:

 

Robin and the Backstabbers Acustic

 

Alexandra Ușurelu

 

Luiza Zan

 

Petra Acker Experience

 

Corina Sîrghi & Jean Americanu’

 

Warm up & Afterparty by VRTW Artists

 

BILETE:

 

Primele 500 bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei.

 

PARTENER: AHEAD

 

SPONSORI: Glo, Strongbow, Urban Monkey

 

PARTENERI MEDIA: 5 to Go, UTV, Iqool, unsitedemuzica.ro, Partipipal

 

Ascultat de Radio Guerrilla

 

ACCESUL STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.