Sanctus Pro Deo TURNEUL SHOW THE LOVE 2018

vineri, 11 mai '18, ora 19:00

BILETELE SE POT CUMPARA DE LA INTRARE.
Turneul Show the Love 2018, are loc în perioada 4-13 mai 2018 și este susținut de Corul și Band-ul Sanctus Pro Deo în 6 orașe: Sibiu, Ploiești, Brașov, Satu-Mare, Oradea și Cluj-Napoca. În acest turneu, corul și band-ul Sanctus Pro Deo vor cânta despre cât de puternică este dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Dragostea este o forță, iar modelul suprem este chiar jertfa de la Golgota. Mai multe detalii

Repertoriul abordat cuprinde piese deja consacrate precum "Dacă dragoste avem", "Mă încred în Tine", "La Crucea Ta", dar și 9 piese noi ale unor mari artiști internaționali precum Lauren Daigle sau For King and Country și compoziții sau aranjamente ale unor artiști români precum Lari Muntean, Oni Rodilă și Mark Oselski.

Sanctus Pro Deo este o asociație corală reprezentată astăzi de un ansamblu vocal-instrumental, compus din membri și colaboratori evanghelici din toată țara. Asociația organizează concerte în săli publice și biserici din diverse orașe.

Biletele se pot achiziționa online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco și în rețeaua iabilet.ro/retea.

“Să ne iubim unii pe alții căci dragostea vine de la Dumnezeu.”

1 Ioan 4:7a

Persoană de contact:

Adrian Bogos

Tel: 0743 251 563

Email: contact@sanctusprodeo.ro"

www.sanctusprodeo.ro

 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.