Conferinta: Sales Diamonds - International Congress for Sales People

Athenee Palace Hilton , București
Strada Episcopiei 1-3
vineri, 27 septembrie
Congresul International pentru Oameni de Vanzari Legendarul Kevin Hogan vine România Mai multe detalii

Kevin Hogan, autorul bestseller-ului “Psihologia persuasiunii” , vine pentru prima dată în România, în data de 27 septembrie 2019, pentru a susţine o conferinţă destinata oamenilor de vanzari. Congresul International pentru Oameni de Vanzari: Sales Diamonds este organizat de World Elite Solutions şi va avea loc la Hilton Athenee Palace.

Conferinţa se adresează în special antreprenorilor, managerilor, oamenilor de vânzări din online şi offline, pe care ii va ajuta sa-si imbunatateasca procesul de vanzari si sa dobandeasca cel putin 10 noi aptitudini.

In cadrul conferintei, participantii vor invata atat tehnici de vanzari care ii vor ajuta sa-si faca noi clienti, cat si cum sa-si fidelizeze clientii vechi.

Participantii vor invata, pas cu pas, tot sistemul: de la inceput pana la sfarsit. Si cu fiecare dintre cei 10 pasi pe care ii vor parcurge, vor dobandi cel putin o noua aptitudine.

Cine este Kevin Hogan?

Kevin Hogan este doctor în psihologie, speaker, consultant şi formator corporative. Este autorul a 24 de cărți, dar este renumit peste tot pe planetă pentru bestseller-ul “Psihologia persuasiunii: Cum să convingi pe alții să gândească la fel ca tine”.

În ultima decadă, Hogan a devenit expert în limbajul corpului pentru Wall Street Journal, ABC, Fox, BBC, The New York Times, Toronto Sun, New York Post , Forbes, Investors Business Daily, Cosmopolitan şi multe altele. A predat persuasiunea și influență la Universitatea din St. Thomas Management Center şi a format abilități de persuasiune, vânzări și marketing pentru liderii din guvernul polonez, angajații Mutual of Omaha, Novazymes, Madden Media, Boeing, Microsoft, Starbucks, Cargill, Pillsbury, Carlson, Fortis, Maserati, Statul Minnesota, 3M, The United States Postal Service și numeroase alte companii Fortune 500.

Conferinţele, seminariile și atelierele sale ajută companiile să vândă, să comercializeze și să comunice mai eficient. Cercetările sale de ultimă oră în mintea și înțelegerea dură a comportamentului consumatorilor, sunt unice în lume, aceste tehnici şi strategii nemaifiind vreodata abordate de altcineva.

Biletul Premium cuprinde:

- accesul la cel mai bun sistem de vanzari

- coffee breaks

- standing lunch

- oportunitati de business networking

- carte Kevin Hogan

Biletul VIP cuprinde:

- locuri in primele randuri

- cea mai buna experienta de business

- acces la cel mai bun sistem de vanzari

- coffee breaks

- VIP lunch

- VIP Dinner

- Oportunitati de Business Networking

- Poze cu speakerul

- Doua Carti

Mai multe detalii despre conferinţa de vanzari: “Sales Diamonds” care va avea loc la Hilton Athenee Palace, în data de 27 septembrie 2019, gasiţi pe www.worldelitesolutions.com.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.