Romanian Thrash Metal Fest 2

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 12 octombrie '13
A doua editie a Romanian Thrash Metal Fest se va desfasura sambata, 12 octombrie, in Club Fabrica din strada 11 Iunie nr. 50, Bucuresti. 
 
LINE-UP:
 
Artillery – heavy/thrash (DK)
Azarath – death/black (PL)
Nocturnal – thrash/black (GER)
Sofisticator – thrash metal (IT)
Bio-Cancer – crossover/thrash (GR)
Terrorhammer – speed/black/punk (RS)
Decease – thrash/death (RO)
Thrashless – thrash/death (EST)
Axecutor – thrash/black (BG)
Crossbone – crossover/thrash (RO)
Berserkers – thrash metal (RO)
tRock – 5th Edition
 
Infiintata in 2011, in Cluj-Napoca, trupa de thrash metal Decease este reprezentarea fidela a trecerii thrashului din anii 80 in 90. Cu radacini infipte bine in trupe ca Sepultura, Demolition Hammer sau Exhorder, tripletul Decease se prezinta pe ring ca o masinarie de neoprit, cu riffuri si blasturi care se succed fara intrerupere pe parcusul tuturor compozitiilor incluse deja pe albumul de debut, Exhort to Obliterate, scos prin intermediului label-ului autohton Hatework la inceputul acestui an. Experienta live a membrilor, dar si a trupei in sine, care a evoluat deja pe aceeleasi scene cu Sinister, Violentor sau Morbid Carnage , fac din Decease, cu siguranta, cea mai buna trupa de thrash metal din Romania.
 
Provenind in capitala Estoniei, Tallinn, Thrashless reprezinta pentru Romanian Thrash Metal Club fratele de peste mari si tari. Infiintata de membrii fondatori ai Estonian Thrash Metal Club in 2010, cu un album scos sub labelul cu acelasi nume in 2012, Thrashless abordeaza acel thrash metal considerat standard , cu influente ca Slayer, Dark Angel, Sodom si Kreator si vine in Bucuresti pentru a prezenta nu numai o prestatie live ci si dovada faptului ca indiferent din ce colt al lumii provin, thrasherii se cauta, se gasesc si se sustin!
 
O alta ruda a Romanian Thrash Metal Club, clubul Metal Force HMC din Bulgaria livreaza poate cea mai promitatoare trupa de thrash metal old school din tara vecina, Axecutor. Cu un stil bazat pe un mix de heavy metal si thrash metal , totul invaluit intr-o crusta subtire si crocanta de black metal, Axecutor este fratele mai mic al lui Nocturnal, membrii celor doua trupe impartind nu numai genul abordat, dar si o foarte frumoasa prietenie. Asa ca, impreuna cu Metal Force HMC, Romanian Thrash Metal Club va invita la o mostra de thrash metal nemtesc din Bulgaria!
 
Trupa care vine sa completeze afisul Romanian Thrash Metal Fest, dar si spectrul stilistic al acestuia, nu e alta decat Azarath, trupa printre ai carei membri fondatori se numara si Inferno – mitraliera din spatele kit-ului de tobe Behemoth.
 
Formata in 1998, in Tczew – Polonia, Azarath are la activ 5 albume care in ciuda evidentei evolutii manifestate in timp, pot fi identificate printr-un numitor comun: furia death/black metal, aceeasi care in ultimele doua decenii s-a impus pe scena mondiala ca apanaj al trupelor poloneze de metal extrem. Avand membri comuni sau trecuti prin acte cu nume sonore, ca: Behemoth, Damnation, Cenotaph, Anima Damnata sau Christ Agony, Azarath prezinta un pedigree cu care putine alte trupe se pot lauda si care explica in mare parte efectul de stupoare pe care il reclama toti cei care au avut ocazia sa se afle in primele randuri cu ocazia asaltului nimicitor al acestei bestii in concert!
 
Pentru a dubla evenimentul muzical al zilei, Romanian Thrash Metal Club pregateste tRock – targul de merchandise aflat la a 5a editie si ale carui detalii de interes general vor fi facute publice o data cu programul detaliat pe ore al zilei de 12 octombrie.
 
Anul acesta, targul de merchandise – tRock, impartind aceeasi incinta si interval orar cu Romanian Thrash Metal Fest, este accesibil publicului doar in baza biletului de acces la festival.
Participantii la targ (expozantii) interesati sa participe cu stand sunt rugati sa-si afirme intentia printr-un mail la contact@rtmc.ro.
 
Preturi bilete:
 
In perioada 4 iulie  - 31 iulie: 50 lei (ATENTIE! Sunt disponibile doar 100 de bilete)
 
In perioada 1 august - 30 septembrie: 65 lei
 
De la 1 octombrie si direct la intrare in ziua evenimentului: 80 lei
 
Biletele pentru Romanian Thrash Metal Fest se gasesc atat pe www.iabilet.ro,  cat si pe www.metalhead.ro/bilete/.
Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).
 
De asemenea, acestea se pot gasi si in Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91, Bucuresti), Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti) sau prin ramburs la contact@rtmc.ro.
 
Avantajele biletului achizitionat prin sistemul „print at home”:
 
- il poti cumpara oricand - nu esti limitat de un anumit interval orar al vanzatorului de bilete;
- nu trebuie sa te deplasezi la punctul de vanzare de bilete fizice. Stai acasa / birou si cu 2 click-uri ai biletul pe mail;
- poti sa il platesti cu cardul sau contul de Pay Pal;
- este la fel de sigur ca un bilet in format fizic. Fiecare bilet are un cod unic de identificare;
- nu platesti taxe de livrare ca in cazul unui bilet fizic.