Robin and the Backstabbers @ Doors Club Constanta

Club Doors, Constanta
str. Traian, nr. 68A (Gara/Poarta 4 Port)
vineri, 15 februarie, ora 21:00
Vineri, 15 februarie, după ora 21:00, trupa Robin andtheBackstabbers revine la Constanțapentru un concert în Doors Club (str. Traian nr. 68 A). Biletele la concert sunt la prețul de 40 de lei (50 de lei la intrare, în seara concertului). Mai multe detalii

Robin andtheBackstabbers – …cu pădurea ta cu tot (official video)
https://youtu.be/CczjxyF7P9Q

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin andtheBackstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.

Robin andtheBackstabbers – . /în /îm /pre //ună . (official video)
https://youtu.be/48OAM__GNDE

Hai așadar pe 15 februarie la concertul din Doors Club! Robin andtheBackstabbers te așteaptă. Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

http://fb.com/robinandthebackstabbers

http://instagram.com/robinandthebackstabbers

www.robinandthebackstabbers.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.