Retro Music Festival Editia A II-A

Romexpo Bucuresti, București
29-31 mai '20
La prima ediție a RETRO MUSIC FESTIVAL, unicul festival de muzică retro din România de anvergură, aproape 35.000 de oameni au dansat în toate cele trei zile pe hit-urile generației `70-’80-’90 și s-au bucurat de prezența formațiilor care au scris istorie în muzica internațională. Mai multe detalii

Muzica bună a vibrat pe scena de la Romexpo, unde 30 de formații și artiști au încântat fanii români. C.C. Catch, Lian Ross, La Bouche, Corina Chiriac, Arabesque, Corona, Stela Enache, Baccara, Fun Factory, Dida Dragan, Ice Mc, Milli Vanilli, Mirabela Dauer, Las Ketchup, Adrian Daminescu, Samantha Fox sau Jenny Berggren de la Ace of Base sunt doar câteva nume din line-up-ul de excepție de anul acesta. Fie că vorbim despre disco, pop sau rap, zecile de vedete care au evoluat în fața fanilor prezenți au adus bucuria ritmurilor de altădată, într-un show actual și exploziv.

Ediția de anul viitor va avea loc între 29 și 31 mai, în București, organizatorii anunțând un eveniment ce va marca o experiență memorabilă. Cu această ocazie, 300 de abonamente early bird au fost puse în vânzare la un preț special.

Abonamentele Standard au prețul de 79 lei, iar cele VIP au prețul de 219 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.