Retro Gala Muzicii Usoare Romanesti

Sala Rapsodia/ Teatrul Principal, București
Strada Lipscani 53
joi, 27 septembrie '18, ora 19:00
De ieri până azi, muzica ușoară românească nu doar că a alinat și emoționat, dar a creat un fond muzical al românilor, dând substanță sentimentelor și frumusețe unor sensibile note. Chiar dacă pentru unii pare vechi sau demodat, genul acesta are în continuare fanii săi și numeroase lucruri de spus într-o industrie a comercialului în care nu se mai pune preț pe melodicitate și calitate. Mai multe detalii

Vă invităm așadar, pe 27 septembrie 2018, de la ora 19.00, la Sala Rapsodia a Teatrului Principal de pe Lipscani, la „RETRO – GALA MUZICII UȘOARE ROMÂNEȘTI”, un spectacol emblemă, în care veți rememora cei mai frumoși ani, sunetele copilăriei și ale tinereții, într-un minunat concept, cu cele mai frumoase șlagăre ale românilor, de cândva până în prezent. Spectacolul este un omagiu adus marilor creatori și melodiilor care-au marcat generații întregi de români.

​Veți avea așadar ocazia să-l ascultați pe Paul Surugiu-Fuego cântând parte din șlagărele sale, dar și cele mai iubite refrene ale românilor, în omagii de seamă aduse unor compozitori celebri precum Marius Țeicu, Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, George Grigoriu, Florin Bogardo, Dumitru Lupu și mulți alții. Va fi un regal muzicii autohtone, o inspirație care ne-a dăruit în ani, tot felul de povești ce ne-au alinat durerile, ne-au acompaniat bucuriile, ne-au delectat, ne-au uimit, unit și ne-au emoționat. Minunata Mirabela Dauer ne va purta în lumea sa muzicală, cu surprize spectaculoase, Stela Enache, vocea anilor de liceu, va aduce la rampă melodii nemuritoare, creații ale marelui Florin Bogardo, iar formidabila Marina Florea va încinge atmosfera cu ritmul său alert, dar și cu minunatele capodopere ale anilor 80.

​Și cum nici un proiect a lui Fuego nu vine fără surprize, acesta ne promite, pe lângă caracteristica-i emoție transmisă, piese în premieră, duete alături de toate cele trei artiste, genuri diferite, dar și un show minimalist cu elemente speciale. Vă așteptăm să celebrăm împreună muzica ușoară românească!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.