Radu Gheorghe - One Man Show

Deanes Irish Pub & Grill, Brasov
Republicii, nr 19
joi, 17 mai '18, ora 21:00
Radu Gheorghe binecunoscutul actor, comediant, entertainer, muzician (chitară, violă și alte instrumente) vine să ne ofere live 100% ceea ce se cheamă un adevarat "One Man Show" în toată frumusețea și diversitatea lui. Mai multe detalii

Este ceea ce nu vreți să ratați măcar prin ocazia de a-l avea atât de aproape de voi pe unul dintre actorii generației de aur. 
În deschiderea show-lui un recital Titus Constantin, cu piese proprii și cântece foarte cunoscute așa cum și în alte dăți, alături de alți mari artiști pe care ia insoțit, v-a dăruit mereu o atmosfera dinamică și recompensantă. 
Rezervați, confirmați și distribuiți din timp evenimentul pentru a afla și a-i avea acolo cu voi pe câți mai multi dintre prietenii voștri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.