Poveste de iarna

Bebe Rostogol, Brașov
Strada Lunga nr. 130
sâmbătă, 12 ianuarie, ora 11:00
Teatrul Strada este o trupa particulara formata din actori profesionisti aflata sub auspiciile Asociatiei Culturale Museion Brasov Mai multe detalii

“Poveste de iarna” prezinta aventurile unui micut Elf si a doi fratiori ce se ratacesc intr-un tinut fantastic numit Tandria, acolo unde este iarna mereu si totul este inghetat. Zana cea buna Tandria apare in final pentru a ajuta pe copilasi sa scape de Garnalf, uratul elf servitorul vrajitoarei rele Aisia si de insasi regina de gheata.
Un spectacol pentru toata familia!
cu Silvian Duica si Iulian Ene
au colaborat: Alexandra Fits, Adina Comsa, Cecilia Negru
scenografie si constructie papusi: Iulian Ene
un spectacol original creat de Silvian Duica

Pret bilet intrare luat in avans de pe iabilet.ro: 10 lei/ pers

Spectacolul va avea loc la adresa Bebe Rostogol, str. Lunga nr. 130, Brasov. In sala de spectacol, intrucat se desfasoara intr-un spatiu aparte ( studio gimnastica) rugamintea organizatorilor este ca accesul sa se faca fara incaltaminte.

Va asteptam!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.