Pistol Cu Capse 15 Ani - concert acustic / Expirat / 20.11

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
marți, 20 noiembrie '18, ora 21:00
Pistol Cu Capse se întorc la Expirat pentru un concert aniversar acustic, la 15 ani de la înfințarea trupei. Opening act: NUANȚE Mai multe detalii

Pe data de 20 noiembrie la Expirat, aniversăm fără mare fast în cadrul unui concert acustic, 15 ani de Pistol cu Capse. Vom avea un model nou de tricouri, invitați si sperăm să fie gata si cântecul la care lucrăm acum. Vă așteptăm să petrecem!!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.