Piatra Neamt: Concert Bosquito

HideOut, Piatra-Neamț
Bulevardul Decebal 79
sâmbătă, 6 iulie
HideOut Piatra Neamt (pe terasa Shopping City Piatra Neamt) te invita pe 6 iulie 2019 incepand cu ora 20:00 , la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO ! Mai multe detalii

Fondată de Radu Almășan în Brasov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama largă de influențe de la muzica țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din Romania.

Trupa a lansat până acum 5 albume: Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membrii săi au declarat că a fost o acivitate recreațională. Reveniți în România cu forțe proaspete, au lansat piesa “Întuneric în culori” alături de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au cântat în deschiderea concertului Shakira, lansând în 2014 piesa “Prieteni”.


Trupa oferă în fiecare reprezentație live energia și pasiunea specific latină combinată cu veselia arhetipului balcanic prin melodii consacrate precum “Bosquito”, “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă”, “M-ai dat peste cap”, “Tu ești iubita mea”, “Pepita”, auzite mereu în concertele lor unde nu te lasă să stai pe scaun!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, de la terasa HideOut Piatra Neamt sau de la intrare in limita locurilor disponibile.

Biletele au urmatoarele preturi:

PRESALE 25 RON (până la data de 28 Iunie), 35 RON până pe 6 iulie și 40 RON la intrare

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.