Pavel Stratan - Lansare de Album - "Totu-i despre viață"

Beraria H, Bucuresti
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, 32
sâmbătă, 3 martie, ora 19:00
La peste 2 ani de la ultimul concert în Orașul cu Chef de Viață, Pavel Stratan revine la Berăria pentru un eveniment cu adevărat memorabil: lansarea albumului "Totu-i despre viață". Fie că vrei să (re)asculți piese deja consacrate precum "M-am născut de ziua mea sau "Eu beu", fie că arzi de nerăbdare să descoperi piesele noi, pe 3 Martie ai motivul perfect să-l asculți pe Pavel Stratan într-o interpretare live de excepție, alături de band-ul său. Mai multe detalii

La peste 2 ani de la ultimul concert în Orașul cu Chef de Viață, Pavel Stratan revine la Berăria pentru un eveniment cu adevărat memorabil: lansarea albumului "Totu-i despre viață".  Fie că vrei să (re)asculți piese deja consacrate precum "M-am născut de ziua mea sau "Eu beu", fie că arzi de nerăbdare să descoperi piesele noi, pe 3 Martie ai motivul perfect să-l asculți pe Pavel Stratan într-o interpretare live de excepție, alături de band-ul său. 

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la mas
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cine vine?