Partizan - Lansare vinil "Timpuri Noi"

Club Control, București
Str. Constantin Mille, nr. 4
joi, 31 ianuarie
Food Hood presents Partizan Cd/Vinyl Release - "Timpuri Noi" Mai multe detalii

Joi, pe 31 ianuarie, în Control Club, Partizan lansează vinilul "Timpuri Noi" în ediţie limitată, în colaborare cu FOOD HOOD.

Partizan înseamnă:
Artan: voce
Suedezu': voce & chitară
Augustin Nicolae: bass
Andrei Bărbulescu: tobe

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene.
Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Special Guests: The Kryptonite Sparks.

www.foodhood.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.