Pachet Delta Dunarii

19-20 mai '18
Dobrogea este un ținut puțin cunoscut și deosebit de spectaculos. De la cei mai vechi munți din țară și până în Delta Dunării te poți bucura de peisaje unice. Țestoasa dobrogeană, flori multicolere, roci antice, pește cu un gust care îți răsfață papilele gustative. Toate te așteptă într-un weekend de poveste în Delta Dunării și Munții Măcin. Vom face trekking pe Macin si vom petrece doua zile relaxante in Delta. Mai multe detalii

Ziua 1: Ne intalnim dis de dimineata la ora 6:00 la Hotel Horoscop – Piata Unirii si parasim Bucurestiul in cautarea verii spre tinutul insorit: Dobrogea!

Prima zi va fi dedicata traseului stravechi al Muntilor Dobrogeni si vom face cunostinta cu testoasa de Macin. Traseul va fi unul relaxant care urca pana la 467.7 m. Spre seara, drumul spre cazare ne duce la un alt obiectiv demn de vizitat in aceasta zona, Lacul Iacobdeal. Este unul antropic, iar culoarea de smarald, limpezimea apei și forma de călda recreează o imagine inedită, semănând cu un lac glaciar, lucru ce face ca acest loc să fie unic. Este inconjurat de pereți smălțuiți de granit, maluri abrupte și se spunecă in adâncimile sale ar trăi pești mari.

Încheiem ziua la Hotel City din Tulceasi ne pregatim pentru excursia cu barca in Delta Dunarii.

Ziua 2:Adunarea la ora 7 pentru mic dejun si plecarea spre port. Ziua de astazi o dedicam Deltei Dunarii.Ne vom bucura de frumusetea acestui paradis, vom admira pasarile si vegetatia stufoasa.Un tinut exotic unde vom avea sansa de a vedea mii de specii de copaci, plante, animale… Vom lua pranzul in mijlocul Deltei Dunarii, in mod traditional, la o cherhana.Cu gazde primitoare si dornice de a ne arata tainele Deltei.

Cei ce nu doresc participarea la aceasta excursie, pot face un tur al falezei din Tulceasi se pot bucura de delicatesele oferite de restaurantele specifice.

Spre seara lasam imaginile sa se deruleze in minte pe drumul catre Bucuresti, unde vom ajunge in jurul orei 22:00.

 

Echipamentnecesar:

- bocanci 3 sezoane / trekkeri

- windstopper / geacăimpermeabilă

- pantaloni de trekking

- cremă cu factor de protecție UV

- ochelari de soare

- șapcă / buff

- rucsac de tură 30-35l

- lanternăfrontală

- bețe trekking (opțional)

- bidonapă

- senvișuri / dulciuri

Tarif: 250

Tariful include:

-transport cu autocarul pe tot parcursul excurisiei;

- cazare la Hotel City Tulcea – 1 noapte;

- Micdejun;

- Ghid pe toate traseele turistice;

 

Servicii neincluse:

 -  Mesele neincluse

 - Băuturile alcoolice şi nealcoolice;

 -  Excursie optionala pe Delta Dunarii cu barca pe o perioada de 7 ore + pranz la cherhana: 180lei,

 - Taxa vizitare Parcul National Macin - 6 lei

 - loc preferential in autocar - 10 euro

 

Persoanele care achizitioneaza pachetul turistic “Escapada in Delta Dunarii” au luat la cunostinta conditiile contractului cadru Oxigen Tour.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.