Ovidiu Buta: "Stil la minut”- speedchange de stil personal (masterclass)

miercuri, 27 mai '20, ora 20:00
Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Învață trucuri care-ți iau doar câteva minute însă care pot face adevărate minuni. Dezvoltă-ți un stil vestimentar remarcabil, domină fiecare ținută, scapă de temeri și dictatura tendințelor într-un masterclass care te ajută să-ți construiești o imagine dincolo de rigorile vremurilor.

Stylist și Fashion Director al GQ magazine, autor, deținător a doua premii de excelență în presa de moda, Ovidiu Buta este unul dintre cei mai apreciați creatori de imagine, lucru dovedit prin colaborările cu nume ca Kanye West, Tony Ward, Lydia Hearst sau Isabeli Fontana. A stilizat colecții pentru unele dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea modei, cum ar fi New York Fashion Week sau Berlin Fashion Week, a colaborat la sute de pictoriale, a îmbinat rolul de comentator și realizator TV cu cel de scenograf, trainer și mentor. Ovidiu Buta caută răspunsuri prin moda fără a fi un fashion victim. Mai multe detalii