Orkid live @Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 28 octombrie, ora 19:00
Orkid se întorc în Quantic pentru prima oară în noua formulă de quartet Mai multe detalii

Grupul de shoegazeri nervoși din București, își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues.

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP - Standing Still in the Dark - în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și în sfârșit single-ul Daily Extinction prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio.

EP-ul Deraiat - lansat in martie - este primul material lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care quartet-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid mood-ul și sound-ul ideal alături de cei doi.

Pentru că trei dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Pentru că Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artisti grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Orkid:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce
Radu Pop: percuție, synthuri
George Frătica: bass
Jiří Strouhal - chitară

*Accesul la eveniment se face doar pe baza de bilet valid.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.