NO PINK Protocol

Palatul Noblesse, București
joi, 14 februarie, ora 19:00
In data de 14 februarie 2019, Palatul Noblesse declara starea de asediu, declanseaza operatiunea No Pink Protocol si ii cheama sub armele distractiei pe toti cei care de-a lungul timpului au avut de suferit de pe urma infamei sarbatori a Sfantului Valentin.
Daca si tu te simti asaltat la fiecare colt de strada de armatele inimioarelor roz ce lanseaza atacuri neobosite din jungla florilor ce au acaparat orasul, daca este pentru a 9-a oara astazi cand la radio rasuna I Will Always Love You si mai ales daca esti de acord cu noi si crezi ca nu ai nevoie de o zi speciala in care sa iubesti, esti omul nostru! Mai multe detalii

Te asteptam la ora 19:00 pe meterezele Palatului Noblesse care se va transforma intr-o adevarata fortareata a distractiei. Tunurile cu Stalinskaya sunt deja montate intre creneluri, facem ultimele reglaje la sistemul audio care va dispersa orice acord romantic care poate ataca pe neasteptate din imprejurimi, iar tu esti ultima si cea mai importanta componenta a rezistentei.

Vom merge pana la capat, vom lupta pe ringul de dans, vom lupta la bar, vom lupta intre prieteni, ne vom apara fortareata indiferent de costuri, vom lupta la portile palatului si langa pupitrul DJ-ului, nu ne vom preda niciodata!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.