Muzica - instrument in managementul dezvoltarii personale

Universitatea Bucuresti, București
Bulevardul Regina Elisabeta 4-12
miercuri, 17 aprilie, ora 19:00
Vă invităm să fiți alături de noi în promovarea unui spectacol cu totul special ce va avea loc în premieră la București, la Universitatea București, Facultatea de Chimie, în data de 17 aprilie 2019, ora 19.00. Mai multe detalii

Este vorba despre concertul de cântat din gât susținut de Nikolay Oorzhak, Amir Oorzhak și Elena Kokorina. „Cântatul din gât imită vocile animalelor şi sunetele create sunt în armonie cu sunetele Universului. Pentru mine, toate aceste sunete reprezintă ritmurile Întregului. Pentru mine, aceste sunete sunt ca ritmurile unui întreg. Lucrarea mea se naște din mulți ani de experiență și eu întotdeauna acționez după imaginația mea. Între sunete îmi împletesc misterele”, spune cu modestie Nikolay Oorzhak. Nikolay stăpânește și folosește toate tehnicile vocale, putând cânta orice stil de muzică dorește. Folosirea îmbinată a acestor tehnici duce practic la măiestria sa în Khoomei, Arta tuvana a cântatului din gât.

Spectacolul are loc cu sprijinul Fundației Floarea Vieții, Centrul de Management al Resurselor Umane – Facultatea de Adminitstrație și Afaceri - Universitatea din București, Centrul de cercetare Transdisciplinară – Facultatea de Administrație Publică, Școala Națională de Studii Politice și Administrative și este pentru prima dată când în orașul nostru își vor etala talentele ancestrale acești cântăreți veniți tocmai din Tuva, Siberia de vest. Nikolay Oorzhak a ales să concerteze în București deși i-au fost sugerate și alte orașe ca Timișoara și Cluj. Rămâne să-l întrebați dumneavoastră de ce a ales orașul nostru. INTRAREA la spectacol  este 110 lei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.