MOUSTACHE PARTY (eveniment incadrat in campania MOVEMBER)

STALINGRAD – LASER TAG ARENA, Bucuresti
Bulevardul Aerogării 42
vineri, 10 noiembrie, ora 20:00
Cunoasteti deja ca in luna noiembrie se practica nebarbieritul ,,No-Shave November’’, dar nu doar pentru ca e distractiv, ci si pentru ca luptam pentru un scop: constientizarea afectiunilor la care sunt predispusi barbatii. Mai multe detalii

Este luna sanatatii barbatului si vrem sa o sarbatorim alaturi de voi printr-un eveniment ce se incadreaza in miscarea MOVEMBER.

Noi va punem la discretie muzica si petrecerea si va invitam sa sarbatorim barbatul in toata complexitatea sa. Ia-ti prietenul mustacios, iara daca esti fata si ti-ai luat mustata ;)) iti dam noi una la intrare.

O sa facem si un concurs cu cea mai frumoasa mustata/barba, ce are ca scop o strangerea de fonduri pentru a le ameliora viata pacientilor cu cancer si pentru a le facilita accesul la diagnosticare si tratament.

Fii barbat/a si bucura-te de asta! Ia-ti biletul de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-moustache-party-eveniment-incadrat-in-campania-movember-30405/

Preturi speciale la bauturi.

BONUS: acces in arena laser tag.

TEMA ANULUI: CANCERUL DE PROSTATA

DRESS CODE: MANLY


PRET BILETE (o bautura inlcusa):
pana pe 20 octombrie: 40 de lei
pana pe 27 octombrie: 45 de lei
la intrare: 50 de lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.