MOTANUL INCALTAT

Happy Cinema, Sala 6, Bucuresti
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
duminică, 19 februarie, ora 11:30
Un spectacol care încântă prin costume, decoruri şi starea de joc, Motanul Încălțat redă cu fidelitate întâmplările pline de haz şi umor prin care trec mezinul neîndreptăţit de soartă şi năzdrăvanul său motan, în drumul lor spre bogãţie şi fericire. Piesa este un spectacol complex și interactiv ce îmbină jocul actorilor cu teatrul umbrelor, fiind prezentat oficial ca fiind „poate singura formă de teatru care face ca visele să se transforme în realitate”. Mai multe detalii

Spectacol de teatru viu, antrenant, adresat copiilor de toate vârstele, Motanul Încălțat implică publicul în poveste, iar momentele de interacțiune sunt gândite special pentru micii spectatori. Ei au astfel ocazia de a participa activ la desfășurarea acțiunii piesei, ajutându-l pe Motanul Încălțat să-şi ducă planul la îndeplinire. „Copiii vor merge alături de actori într-o călatorie plină de peripeţii şi vor învăţa că bogăţia sufletului este cel mai important lucru”, afirmă producătorii.

Din distribuție fac parte tinerii actori Alexandru Măndoiu și Alin Călinescu, scenografia îi aparține lui Andrei Bucătari, iar regia spectacolului este semnată de Laurențiu Tudor.

Costul unui bilet pentru copii este de 15 lei, iar pentru adulți este de 20 lei. Grupurile au parte de oferte speciale, la preț redus, iar pentru detalii și rezervări este disponibil numărul de telefon – Bucuresti : 0777 556 976. Focsani si Buzau : 0786296754 .

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.