Moonlight Beach Festival@CTC & Lino Golden

23-24 iunie '18
Te simti pregatit pentru prima etapa a evenimentului Moonlight Beach Party : PROJECT X EDITION ?! De data aceasta venim cu o distractie de mai mare intensitate, voie buna, lumini de diverse tipuri si momente specifice petrecerii Moonlight!! Mai multe detalii

LINO GOLDEN o sa isi faca simtita prezenta pentru prima oara in Constanta , chiar la evenimentul nostru ‼️

Ba mai mult, datorita cererilor s-a hotarat prelungirea evenimentului pe timpul a 2 zile: sambata, 23 iunie si duminica, 24 iunie. In cea de a doua zi, CTC va urca pe scena!

Asadar, festivalul nostru se adreseaza publicului ce cuprinde toate varstele, in functie de preferinte.

Procurarea biletelor se va face pentru o zi sau pentru ambele zile, dupa dorintele clientului.

Tinand cont de faptul ca e o editie speciala (Project X ) , inspirata din filmul Project X, dorim sa reproducem distractia !

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.