Momolino Teatru si Povesti pentru copii - Milina aduce Primavara

Apollo 111, București
Strada Actor Ion Brezoianu, București
duminică, 20 mai '18, ora 11:00
Hei salutare, și bine te-am găsit Pentru spectacol ești pregătit? A fost o dată ca niciodată O fetiță care dormea într-un pat de ciocolată! Ha! Am glumit! Am zis doar așa! Că să văd ce zici, și dacă ți-ar placea! Mai multe detalii

Este sfărșit de iarnă. Încă frig și nămoleață, iar oamenii duc dorul Primăverii care întârzie să dea naturii viață. Și asta pentru că a fost sechestrată de însăși Măria-sa Iarna. Milina, o fetiță de vârsta ta sau chiar a ta, se împrietenește în vis cu un spiriduș pe nume Zac. Da, este cel care, țac-pac, adună totul în sac, ce ai uitat pe jos și nu-ți mai e de folos. Și hotărăște să pornească alături de el, intr-o aventură până îndepărtatele ținuturi de zăpadă și gheață, să o convingă pe Regină să elibereze Primăvara. Să readucă oamenilor bucuria. Și verdele. Și florile. Si veselia.

Vor reuși oare, să înduplece inima însingurata și rece a Iernii, să o elibereze pe frumoasa Primăvară? Și cu ce trucuri o vor trezi pe Primăvară, prinsă în somnul amorțit al gheții?

Un spectacol despre curaj și încredere, despre cât de hotârât este un copil atunci când face propriile alegeri. Despre cum face față situațiilor necunoscute, cât de dornic este să-i ajute pe ceilalți, despre responsabilitatea de a contribui ca lumea să devină la loc bună.

După 4 luni de joc, joacă și creatie, după un an de inspirație trupa teatrului Momolino, vine în fața voastră cu un nou spectacol, un musical pentru copii și depotrivă pentru părinti. Textul poartă semnătura Antoanetei Zaharia, și tot ea semnează și regia. Muzica originală este compusă de Nicoleta Neagu. Într-o scenografie creată de Mira Loghin le veți recunoaște pe cele 4 actrițe Antoaneta Zaharia, Clara Flores, Dana Zaharescu și Mihaela Velicu.

O productie marca Momolino Teatru și povești pentru copii.

Mulțumiri Marius Damian pentru grafica afișului, Apollo111 Teatrul pentru gazduirea repetițiilor si sprijin in realizarea regiei tehnice, multumiri vouă, spectatorilor, care ne oferiți iubire și apreciere, și nu încetați să credeți în noi!

Spectacolul nostru se va juca la Apollo111, gazda Momolino Teatru si Povesti pentru copii pentru spectacolele pe care vi le daruim saptamana de săptămână. Apollo 1111 este teatru si hub cultural privat, deschis in noiembrie 2016 in centrul Bucurestiului intro cladire emblematica. Este vorba de Cladirea Universul, de pe strada Ion Brezoianu (langa Cismigiu) complet renovata si reabilitata seismic inainte sa fie repusa in circuit. Sala teatrului Apollo este dotata la cele mai inalte standarde tehnice si de securitate si poate gazdui in fotolii confortabile 130 de spectatori.

Pret bilet 40 lei/persoana, categoria I, 35 lei/persoană categoria II, copil sau adult. Spectacolul este recomandat copiilor care au implinit deja 3 ani si se indreaptă spre 10 ani. Biletele se pun la vanzare pe www.iabilet.ro, luni 12 februarie.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana care participa la spectacol, indiferent de varsta acesteia. Copiii participa la spectacolele noastre intotdeauna insotiti de cel putin un adult si trebuie sa achizitioneze bilet, indiferent de varsta copilului. Valabilitatea locurilor cumparate se pierde odata cu inceperea spectacolului. Biletele cumparate online nu pot fi schimbate sau anulate iar contravaloarea acestora nu va fi returnata. Neprezentarea la timp la spectacol nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa pentru o reprezentaţie ulterioară.

SPECIAL PENTRU CONFORTUL ȘI SIGURANȚA VOASTRĂ
Atunci cînd vii la spectacolele noastre, Momolino ar vrea să știi că:

E mai bine să achiziționezi biletul în avans. Dacă totuși nu ai reușit, verifică disponibilitatea locurilor. Pentru a evita supraaglomerarea sălii, nu putem suplimenta numărul de locuri.

Ar fi bine să ajungi în sală cu 10-15 minute înainte de începerea spectacolului. De multe ori actorii nu ies pe scenă pentru că accesul în sală este îngreunat de venirea spectatorilor pe ultima sută de metri. Iar copiii deja prezenți se plictisesc și își pierd răbdarea.

Odată început spectacolul nu mai e posibil accesul în sală, pentru a nu perturba calitatea reprezentației. În caz că ai întârziat, valabilitatea biletului se pierde. Te așteptăm cu drag la o reprezentație viitoare.

Folosește cu încredere garderoba de la intrarea în sala de spectacol. E inconfortabil pentru tine și ceilalți spectatori să ții hainele groase lângă tine pe toată durata spectacolului.

Culoarele de acces sunt folosite în timpul spectacolului, dar și pentru circulația părinților și a copiilor în situații de urgență mai mare sau mai mică. Așa că te rugăm să nu staționezi pe culoare. În acest fel respectăm normele ISU, care ne protejează pe toți atunci când alegem să le respectăm.

Odată intrat în sală, te rugăm să ocupi locurile pe care le-ai ales și să rămâi pe cât posibil așezat.

Te rugăm să închizi telefonul mobil pe durata spectacolului sau să-l treci pe modul silențios. Vă rugăm să nu le lași copiilor la îndemână telefoane, tablete sau alte aparate electronice care pot distrage atenția.

Te rugăm să le oferi copiilor doar apă îmbuteliată. Ronțăielile sau fructele le pot face poftă copiilor de alături, iar zgomotul îi deranjează și pe ceilalți spectatori dar și pe actori.

Uneori se mai întâmplă ca un copil să plângă în timpul reprezentației. Copilul are nevoie de empatie si timp de liniștire. De aceea, te rugam să iesiti pentru cateva minute în foaier, și să reveniți în sală după liniștirea copilului.

Fiecare spectacol are o grupă de vârstă recomandată și te rugăm să o respecți. Dacă copilul e prea mic, atunci nu va putea urmări spectacolul pentru că se poate speria, poate fi o experiență neplăcută pentru el. Dacă e prea mare, se plictisește și devine agitat.

Pentru noi fiecare spectator e important, așa că te rugăm să păstrezi liniștea pe durata spectacolului. Vorbește în șoaptă dacă chiar e musai să comunici și, pe cât posibil, rămâi la locul tău până se termină spectacolul. Doar așa vor fi auzite replicile actorilor și vom avea reprezentații de calitate.

Ssst, liniște! E sala plină, copiii sunt nerăbdători să înceapă. Cortina se ridică încet și primul actor intră în scenă. Hai să urmărim piesa în liniște și pace. Acum avem acces la un număr special de magie prin teatru, pe care doar tu, spectatorul il poti face posibil. Gata, actorii intră în pe scenă: să îi lăsăm să-și spună povestea. Îți dorim reprezentație care sa te umple de bucurie!

Un bilet este valabil pentru o singura persoana care participa la spectacol, indiferent de varsta acesteia. Copiii participa la spectacolele noastre intotdeauna insotiti de cel putin un adult si trebuie sa achizitioneze bilet, indiferent de varsta copilului. Valabilitatea locurilor  cumparate se pierde odata cu inceperea spectacolului. Biletele cumparate online nu pot fi schimbate sau anulate iar contravaloarea acestora nu va fi returnata. Neprezentarea la timp la spectacol nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa pentru o reprezentaţie ulterioară.

 Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro  si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro , puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.