Exclusiv pe iabilet.ro

Mistah White Full band // în deschidere Shellu - la The PUB

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
vineri, 19 aprilie, ora 21:00
Vineri, 19 aprilie, la The Pub - Universitatii, Mistah White va sustine un super concert 420 dedicat tuturor iubitorilor de viata si voie buna. Sustinut de Jaheyo, la platane, si de High $tatus, la instrumente, poliglotul clujean a pregatit un show plin de energie, vibe-uri pozitive si invitati surpriza. Mai multe detalii

"V-asteptam cu mic cu mare, grinderu' sa prinda floare,

sa-nvartim cornetul mare si sa facem sarbatoare!" (Proverb romanesc 420) 

Din favelele Braziliei pana in squaturile Londrei, de pe plajele din Ibiza pana pe colinele Lisabonei, livrand vibratii pozitive, rime invaluite in fum si un repertoriu in sapte limbi, Mistah White este in artist atipic ce abordeaza o varietate de stiluri muzicale care se contopesc in ritmul pacifist al iubirii, fericirii si libertatii!  

Originar din Cluj-Napoca, Mistah White a inceput sa faca rap in 2009 in Brazilia. Calatorind si traind in America de Sud si Europa si colaborand cu o multime de artisti internationali, acesta si-a dezvoltat un stil energic si un repertoriu poliglot (ro, en, es, pt, de, it, fr). 

Din 2016, Mistah White si-a reluat activitatea in Romania, a publicat un volum de poezie, doua mixtape-uri si un full LP, reusind performanta de a canta in 22 de limbi in semifinala ‘Romanii Au Talent 2018’. 

In 2019, acesta face parte din juriul emisiunii "Canta acum cu mine", concerteaza solo, cu Guerrillas si cu High $tatus si pregateste atat o noua carte, cat si un nou album.

 Asculta pe Youtube:

https://www.youtube.com/user/MistahWhiteOfficial

 Asculta pe Spotify:

https://open.spotify.com/artist/3qtVoGWousKLKhHQ5pQ85u 

MISTAH WHITE & The High $tatus - band line-up

Mistah White - vocal / percutie

Damian X - bass / backing vocal

Jaheyo - scratch DJ / percutie

Golanu' - tobe / percutie

Blunt - chitara

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!  Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea casei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.