Marele Bal al Constantei

Pavilionul expozitional, Constanța
Bulevardul Mamaia, 900725 Mamaia, Constanta,
sâmbătă, 16 mai, ora 19:00
Renumiți soliști de operă din Constanța și București, alături de orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", vor interpreta în exclusivitate piese celebre de dragoste din Colecția de Aur a umanității, invitația la dans fiind făcută de perechile tinere ale Clubului de Dans Sportiv “Ritmo del Mar"! Mai multe detalii
Melodiile special alese de dirijorul Ionuț Pascu vă vor invita la emoție și nostalgie: valsuri, tangouri și melodii nemuritoare se vor împleti cu sonorități romantice și răscolitoare ale „clasicilor”: Céline Dion, Tom Jones, Barbara Streisand, Elvis Presley, Queen, Beatles, Frank Sinatra, Andy Williams și alții asemenea lor.
 
Bineînțeles, în afară de programul artistic extraordinar, am pregătit la parter atât un spațiu generos pentru dans, cât și un cocktail gourmet la fiecare masă, pentru cele mai rafinate gusturi (platouri generoase de artă gastronomică, vinuri fine și soft drinks).
 
De asemenea, tombola specială a serii va aduce participanților premii de calitate, printre care menționăm un weekend pentru două persoane la Brașov sau un zbor deasupra litoralului, oferite de Maurer Residence Constanța.
 
La eveniment vor exista 40 de mese semi-rotunde a câte 8 persoane (pentru o bună vizibilitate a scenei). 
 
Agenda evenimentului:
18:30 - 19:00 Recepția 
19:00 - 19:30 Socializare
19:30 - 20:20 Prima parte
20:20 - 20:40 Pauză orchestră (socializare și degustări)
20:40 - 21:30 A doua parte
21:30 - 22:00 Tombolă și Mulțumiri
 
IMPORTANT: 
 
Fondurile rezultate în urma acestui eveniment caritabil vor asigura construirea a două spații moderne de joacă în cadrul Centrului de Plasament „Traian” din
Str. N. Măndoi, Nr. 15, Constanța și în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență din Str. Aluniș, Nr. 4, Constanța. Astfel, combinând plăcutul cu utilul, putem vorbi despre o distracție responsabilă, prin care ne propunem să cultivăm modele și virtuți sociale pe care copiii noștri să le ducă mai departe, pentru un mal de mare mai frumos și mai prosper.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.