MaiVenim #5 cu Crihan, Bryz

Complex Sunrise Ciric, Iași
Soseaua Aroneanu, nr. 8, Complex Sunrise Ciric, Iași 707023
sâmbătă, 12 ianuarie, ora 22:00
Pe data de 12 Ianuare 2019, incepând cu ora 22:00 , la Sunrise Club Iași, ești așteptat pentru a lua parte la evenimentul ce deschide seria de petreceri tehno din Iasi, in sezonul 2019. Alături de noi vor fi următorii artiști: Mai multe detalii

Crihan. Încă din anul 2004, Crihan a început să îți croiască drum cu repeziciune în sfera dj-ilor și a producătorilor.
Alin Crihan, s-a născut și a crescut într-un oraș din inima Transilvaniei pe nume Târgu-Mureș, unde aveau să încolțească semințele pasiunii sale pentru muzică.
Un moment culminant în evoluția sa ca și artist a fost in 2009 când a decis să se mute la București pentru a se dedica mai mult pasiunii sale.
Începe să se adâncească în diverse proiecte experimentale, iar la inceputul lui 2015 debutează sub diferite labeluri, precum Naural sau Ultrastretch.

Îl poți vedea adesea pe Crihan în linepup alături de Petre Inspirescu, Raresh sau Rhadoo. De asemenea prezent în warmp-up-uri pentru Sammy Dee. Valentino Kanzyiani sau Maayan Nidam în diferite locații din orașul său adpotiv București.
Imprevizibil și dedicat cu totul muncii sale, într-o formă sau alta, suntem siguri că veți auzi mai multe despre Crihan in viitorul apropiat.

Bryz s-a nascut in Bucuresti, Romania unde a crescut cu muzica Hip-hop si Tech House. In perioadele urmatoare ale vietii incepe sa cunoasca muzica jazz si blues pe care o va integra in vocabularul lui muzical. Intial ca un hobby, Bryz a inceput sa produca Deep House si Tech House incepand cu anul 2009. Pasiunea lui pentru muzica underground a devenit mai mult decat un hobby in 2011.

Alaturi de ei ii mai avem pe Soll, si duoul Mutual .

 

Pe toți 5 îi puteți întâlni pe 12 Ianuarie.

 

Preț bilete :

Early bird ticket : 20 RON – primele 100 bilete

Regular Ticket : 30 RON

In ziua evenimentului : 40 RON

In ziua evenimentului pretul biletuli la intrare va fi de 40 RON. Biletele se pot achizitiona permanent si de pe iabilet.ro pana la incheierea evenimentului.

 

 

Parteneri :

RomConfort  | Telekom Electronic Beats | Tatratea 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.