Maitre Gîms - autorul hiturilor ”Bella” și ”Mi GNA”

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 22 iunie
Se spune că joia e noua sâmbătă, așa că pentru joia din 28 iunie 2018 am plănuit o noapte nebună cu cel mai în vogă artist al momentului: Maître Gims. În deschidere cântă Vescan & Guests, iar la after-party fac iureș până dimineață Olix și Dan Fintescu, adică ”Partydul Kiss FM”. Mai multe detalii

Maître Gims este o adevărată revelație a momentului. Rapper-ul congolez crescut în Franța povine dintr-o familie de muzicieni și este all-în-one: compozitor, producător și cântăreț, textier și showman.
Muzica lui face o întreagă Românie să danseze pe ritmuri de rumba congoleză și pe sound-uri franțuzești cu iz de pop urban.

Cel mai recent single, "Mi Gna" (un feat. cu DJ-ul armean american Super Sako și cu Hayko, câștigătorul Eurovision 2007) se difuzează pe toate radiourile din Europa, are deja peste 90 mil. vizualizări pe youtube și va fi, fără-ndoiala, hitul acestei veri.

Single-ul ”Bella” a fost nominalizat ca cel mai bun cântec și cel mai bun videoclip la World Music Awards (2014) s-a clasat pe locul 3 în Billboard stând 18 săptămâni în top!
Albumul de debut ”Subliminal” (2013) a avut succes foarte mare în Franța, ajungând pe locul 2 în French albums chart și pe locul 1 în Belgia.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.